DemseyRiverbank Demsey FWB

Ruuna, syntynyt: 4.6.2007 Suomi  Myyty Anna-Leena Meller:lle ja Eva Nordman-Rajaharju:lle v .2007.
Kuollut 2012.

Demsey palkittiin Lohjan tamma- ja varsanäyttelyssä 5.9.2008 II palkinnolla ja se sai tyypistä 9 pist.

2-vuotiaana Demsey osallistui toiseen Lohjan KE-karsintatilaisuuteen saaden kehuja askellajeistaan ja erityisesti passagemaisesta ravistaan. Demsey ruunattiin keväällä 2009 ja se on sisäänratsastettu syksyllä 2009.

Riverbank Demsey on valittu KE-askellajifinaaliin 2010 pisteillä: Mekaniikka ja kyky kantaa itsensä: 7,74 ja luonne ja yleisvaikutelma 7,75. Keskiarvo 7,76.

Demseyn emä on KWPN-tamma Rianne ja emän emä Gudiana on jättänyt Hollannissa ZZL-tasolla koulua kilpailevan tamman Miana (Maxima) ja esteissä ja koulussa kilpaileen AES-kantakirjaan hyväksytyn orin Baltimore sekä emän emän emä Udiana Karen Nijveltin kansainvälisen GP-kouluhevosen Heye (lue lisää).
Demseyn emän isä Caritas (video) on hyvät liikepisteet saanut esteori ja se on emän isänä myös Fia Lindhin jalostusorille Zo Special (sukutaulu).
Demseyn isä, hyvistä askellajeistaan ja ratsastettavuudestaan tunnettu Damsey, on kilpaillut hyvällä menestyksellä nuorten hevosten luokissa Saksassa ja nyt St Georg-tasolla. Oriin suvussa virtaa isänsä Dressage Royal:n kautta legendaariset periyttäjäorit Donnerhall ja Rubenstein I. Damseyn emän isä on dual ori Ritual , joka on kilpaillut esteratsastuksen lisäksi myös Intermediaire-tasolla kouluratsastuksessa.

i. Damsey OLD ( lue lisää)
(video)

 
St. Pr. St. Rosalie
Ria Grande
 
St. Pr. St. Grandizza

e. Rianne KWPN

   
Resula
Gudiana
 
Pele
Udiana