Riverbank Farbenfroh FWB  "Farben"

Ruuna, syntynyt: 10.6.2010 Suomi,  tulee n.163 cm.

Farben on on hyvin ihmisläheinen ja seurallinen  Donnerhalliin neljännessä polvessa linjattu nuori hevonen, jolla on kolme hyvää aktiivista askellajia. Sen isä on erinomaisista liikkeistään tunnettu ori Furst Fugger, joka polveutuu liian aikaisin menehtyneestä 5-vuotiaiden maailmanmestarioriista Furst Heinrich (Florestan IDonnerhall) sekä oreista Weltmayer ja Pik Bube I. Pikku Totilakseksi kutsuttu isä Furst Fugger voitti Bundeschampionaatissa 2010 nelivuotiaiden ikäluokan ( ravi 10,0, laukka 9,5!) sekä 2012 kuusivuotiaiden ikäluokan keskiarvolla 9,5. Isän isä Furst Heinrich ehti lyhyestä iästään huolimatta jättää 40 jalostusoria ja 70 palkittua tammajälkeläistä. 

Varsan emä Domella  omaa erinomaisen luonteen ja oppimiskyvyn ja se periyttää erittäin huvin ihmisiin suhtautuvia kivasti liikkuvia kompakteja varsoja. Emän puolelta orien Diamond Hit ja Don Schufro takana vaikuttaa legendaarinen Donnerhall, sekä orit  Sandro ja GrundsteinDiamond Hit, Don Schufro ja Donnerhall kilpailivat kansanvälisellä GP-tasolla kouluratsastuksessa ja jokainen on jättänyt yli 20 hyväksyttyä orijälkeläistä ja lukuisia kansainvälisesti menestyneitä kilpahevosia.
Grundstein kilpaili myös Grand Prix -tasolla kouluratsastuksessa ja jätti 13 hyväksyttyä orijälkeläistä, vuonna 1995 sen kouluindeksi oli huimat 178 ja esteindeksikin 142! 
FN breeding evaluation dressage index 2010: Diamond Hit 156 (arvosteluvarmuus 96), Don Schufro 171 (arv.varm. 95). Kaikkein yleisimmin listalla esiintyvien orien sukutauluissa esiintyi juuri Donnerhall, joka on myös World Breeding Federation for Sport Horses kouluoriiden ranking listan 2010 toisella sijalla.  Tuottoisan emälinjan saavutuksista luet enemmän emä Domella :n omalta sivulta.

Kevään 2011 Kasvattajapäivillä Farben palkittiin toisella palkinnolla pistein 36 ja arvosanoin 78777.

Karjalohjan Kyvyt Esiin  2012 -karsintatilaisuudessa Farben sai kehuja erinomaisista liikkeistään: "Käynti on puhdasta ja säännöllistä, ja hevonen liikkuu hyvin läpi rungon. Ravi on tahdikasta, joustavaa, inrtonaista sekä jäntevää. Laukka on matkaavoittavaa, hyvin ylämäkeen suuntautuvaa ja siinä on hyvä tasapaino. Positiivinen hevonen joka keskittyi hienosti esittämään liikkumistaan. Halukkuus ja eteenpäinpyrkimys 8,5, tarkaavaisuus 9. Mekaniikka ja kyky kantaa itsensä 8,9. Luonne ja yleisvaikutelta 8,8."
Estetuomarin arviot hevosen tekniikasta ja kyvystä: "Nopeat etujalat, avaa hyvin takaa, melko pyöreä, reoagoi hyvin. Irtoaa kevyesti maasta", sekä luonteesta ja yhteistyökyvystä: " Hyvin tarkkaavainen ja varovainen. Melko luottavainen, keskittyy hyvin tehtäväänsä."  Tekniikka ja kyky 7,5. Luonne ja yhteistyökyky 7,5. Karsintatilaisuuden suoritus oikeutti paikan syksyn 2012 askellajifinaaliin, jossa se sijoittui sijalle 3./15 arvosanalla 8,08.

Vuoden 2013 Kyvyt Esiiin karsinnoissa Boessa Farben suoritti tiensä ylivoimaisesti parhailla pisteillä syksyn finaaliin. Sisäänratsastus keväällä 2013 sujui ongelmitta ja kaudella 2014 ruuna on pärjännyt jo ensimmäisissä koulukilpailuissaan ollen Nuorten Hevosten Festivaaleilla 4-vuotiaiden luokassa sijalla 4 tuloksella 78,6% ratsastajanaan nuori, mutta taitava Melinda Ingnatius.

Syötävän suloisella rautiaalla ruunalla on neljä eripituista sukkaa ja leveä läsi. Farbenilla on hyvät jalka-asennot, vahvat kaviot ja se on terve.

Hintaluokka pyydettäessä.  Röntgenluokka I

Fürst Heinrich
 
Dawina
Piroschka
 
Pepieta

e. Domella OLD

   
Elite st Loretta
st pr st Gentina
 
Sandro (Holst)
Gendy