Riverbank Felitzia FWB  "Lilli"

Tamma, syntynyt: 25.6.2010 Suomi,  165 cm
In memoriam  20.1.2013.

Felitzia on erittäin toivottu varsa jatkamaan emänsä tammalinjaa. Keijuprinsessa on pitkäjalkainen säyseä neiti, joka liikkuu hyvin kevyesti ja elastisesti, päivä päivältä näyttävämmin. Luonteeltaan se on herkkä ja utelias, hyvin oppivainen sekä sopeutuvainen, mutta säpäkkä.

Felitzia osallistui Kyvyt Esiin2012-karsintatilaisuuden askellajiarviointiin Sammalistossa: Käynti on energistä ja jäntevää 7,8., ravi tahdikasta ja energistä takaosaltaan 8,4 ja laukka puhdasta ja ilmavaa 7,2. Haluukkuus ja eteenpäinpyrkimys 8,2,. Mekaniikka ja kyky kantaa itsensä 7,8.. Luonne ja yleisvaikutelma 7,5.

EBEF2012-tapahtumassa Felitzia sai liikemekaniikan ohella kehuja kevyestä ja ryhdikkäästä olemuksestaan hyvästä tyypistä sekä aktiivisesta takaosastaan.

Felitzian isä, Pikku Totilakseksi kutsuttu  Furst Fugger voitti sekä 2010 nelivuotiaiden että 2012 kuusivuotiaiden Bundeschampionaatin (ravi 10,0, laukka 9,5!) ja jonka on yli 40 hyväksyttyä orijälkeläistä jättänyt nuorten hevosten maailmanmestari Furst Heinrich, joka polveutuu huippuoreista Flostestan I ja Donnerhall. Furst Fuggerissa vaikuttaa myös kuuluisat perittäjät Weltmayer ja Pik Bube II.
Felitzian emä, I-palkinnon kantakirjatamma Remember H, polveutuu Edward Galin menestykseen nostaneesta GP-tasolla kilpailleesta orista Gribaldi, joka valittiin vuoden 2008 trakehner oriksi ja  vuoden oriksi Hollannissa  2009 ja jonka jälkeläisiä ovat  mm. ennätyspisteitä tahkoava vuoden 2009 Euroopan Mestari  Moorlands Totilas,  Sisther du Jeu, Anky van Grundsvenin kanssa kilpaileva Painted  Black ja Nadine Capellmannin Girasol.

Hintaluokka pyydettäessä, röntgenluokka I.

Siemennetään keväällä 2013.

Fürst Heinrich
 
Florestan I
Dawina
Piroschka
 
Weltmeyer 
Pepieta

e. Remember H KWPN

   
E. St. Gondola
Fedora
 
Tanja