Riverbank Rosey FWB

Tamma, syntynyt: 22.5.2007 Suomi, n. 158 cm, täysiverisyysaste 39,06%.
Om. Marjo Vainikka & Johanna Saarinen

Rosey palkittiin RJL:n Show-näyttelyssä Savijärvellä 5.7.2007 II-palkinnolla sekä Kasvattajapäivillä 29.5.2010 II-palkinnolla pistein 89787=39p.

Rosey on kantakirjattu FWB-kantakirjaan II palkinnolla pistein 89787=39p.

Rosey on osallistunut 2-vuotiaiden Kyvyt Esiin-karsintaan Lohjalla keväällä 2009 saaden hyppytekniikasta ja kyvystä 8,7, luonteesta ja yhteistyökyvystä 9,0: "Hevonen on varsin tasapainoinen ja selkeä kaikessa tekemisessä. Se ponnistaa kevyesti ja itsevarmasti. Erittäin hyvä selän käyttö. Mielenkiintoinen varsa, erittäin hyväpäisen oloinen . Käynti on rentoa ja matkaa voittavaa ja siinä on hyvä yliastunta: 8,5. Ravi on irtonaista ja siinä on hyvä ponnistus: 8,0. Laukka tässä kasvuvaiheessa vielä etupainoinen ja se voisi olla pyörivämpi ja energisempi: 7,8". Arvosanat oikeuttivat finaalipaikkaan askellajeissa ja esteissä samalle sijaluvulle kuin finaalipaikan saanut täysin estesukuinen varsa. Finaalissa Rosey sai kokonaispisteet 7,4 ja erityisesti kehuja hyvästä rytmistä ja käynnistä sekä yhteistyökyvystään. Arvostelupöytäkirjat: Askellajit, hypyt
Rosey osallistui kevään 2010 KE-karsintaan Haarajoella saaden estearvioinnissa hyvät arvosanat rytmistä ja tasapainosta, etu- ja takajakojen tekniikoista, selän toiminnasta sekä reaktiokyvystä ja ponnistuksesta. Roseyn tekniikkaa ja kykyä arvioitiin pistein 7,5, luonne ja yhteistyökyky 8,5. Askellajiarvioinnissa Roseya kehuttiin positiiviseksi ja hyvin käyttäytyväksi, sen käynti on puhdasta ja rentoa sekä aktiivista 8,2, ravi on tahdikasta ja aktiivista 7,6 sekä laukka energistä ja hyvin pyörivää, jossa on aktiivinen takaosa 7,8. Halukkuus ja eteenpäin  pyrkimys 7,5 ja tarkkaavaisuus 8,0. Keskiarvo 7,81. Hieno tulos jälleen.

Rosey sisäänratsastettiin keväällä 2010 ja se käyttäytyy joka tilanteessa mallikkaasti sekä kulkee tasaisella kuolaintuella säilyttäen erinomaisesti tahdin ja tasapainon. Rosey on luoteeltaan hyvin tasainen, kiltti ja maltillinen, joten siksi tämä pieni tamma on hyvin sopiva myös ensimmäiseksi nuoreksi hevoseksi. Rosey maastoilee järkevästi ja kulkee hyvin keskittyneesti myös vieraissa paikoissa ratsastajan kanssa. Myös kaikki hoitotoimenpiteet sujuvat mutkatta. Rosey on oppinut nopeasti sivuttaisllikkeet ja sen ratsastettavuus on huippuluokkaa. Koulutustaso tällä hetkellä helppo A.

Syksyllä 2012 Rosey osallistui Laaturarvosteluun Ypäjällä ja tuli sijalle 14/39. Vuonna 2013 Rosey voitti ensimmäiset harjoituskilpailunsa tasolla Helppo B.

Roseyn emä on erittäin hyviä varsoja jättänyt, itsekin kilpaillut, I palk. KTK tamma, Best In Show Pukurosa
Roseyn isä, hyvistä askellajeistaan ja ratsastettavuudestaan tunnettu Damsey, on kilpaillut hyvällä menestyksellä nuorten hevosten luokissa Saksassa ja on nyt St Georg-tasolla. Oriin suvussa virtaa isänsä Dressage Royal:n kautta legendaariset Grand Prix periyttäjäorit Donnerhall ja Rubinstein I. Damseyn emän isä on dual ori Ritual , joka on kilpaillut esteratsastuksen lisäksi myös Intermediaire-tasolla kouluratsastuksessa.

Rosey varsoi 20.6. 2011 upeasti liikkuvan tammavarsan oriista L'Espoir (Lord Loxley - Warkant) ks. video. Ori sai ratsastuskokeestaan Tanskan historian korkeimmat 944 maksimipisteiden ollessa 1000: luonne 10, ratsastettavuus 9,5, käynti 9,5, ravi 9,5, laukka 10!

Rosey on hyvärakenteinen, suorajalkainen ja  vahvakavioinen pieni tamma, jolta toivomme lisää upeita jälkeläisiä.

Varsat: 2011 Riverbank Tiffany isä  L'Espoir video  (Lord Loxley - Warkant)

Ei irtopaloja.

 
St. Pr. Rosalie
Ria Grande
 
St. Pr. St. Grandizza
   
Concorde Holst (video) (1, 2, 3)
Mia
Kurosa  pref
 
Urosa