Riverbank Royal Flush FWB "Roope"

Ori, syntynyt: 7.5.2008 Suomi, om. Johanna Jalava

Royal Flush palkittiin Lohjan tamma- ja varsanäyttelyssä 5.9.2008 II-palkinnolla. Näyttelytodistus

Roope on pitkäjalkainen nuori ori, jolla on hieno kevyt ravi sekä hyvä laukka. Luonteeltaan Roope on energinen ja herkkä.

Roopen isä on kaksinkertainen Bundechampionaatti-finalisti Rosario, joka myös kvaalasi 5-vuotiaiden kouluhevosten MM-kisoihin ja oli 6-vuotiaiden kouluhevosten MM-kisoissa kolmas sekä voitti Oldenburgin mestaruuden kolmena vuotena peräkkäin. Rosarion jälkeläisistä jalostukseen on hyväksytty mm orit Rhaposario ja Rosandro, ja Royal Mirage myytiin vuoden 2006 PSI huutokaupassa 360 000€:lla. Isän isä Rubinstein I on jättänyt 91 hyväksyttyä orijälkeläistä.

Roopen emä, I palk. KTK- tamma Remember H, polveutuu Edward Gal:n menestykseen nostaneesta orista Gribaldi, joka valittiin vuoden trakehner-oriksi 2008 ja vuoden KWPN-oriksi 2009 ja sen jälkeläisiä ovat mm. vuoden 2009 EM-mestari, yli 90% tuloksia tahkoava maailman ennätystä suvereenisti hallitseva   Moorlands Totilas,  Sisther du Jeu, Anky van Grundsvenin kanssa kilpaileva Painted  Black ja Nadine Capellmannin Girasol. Gribaldilla on 16 hyväksyttyä orijälkeläistä.

i. Rosario OLD
(video)  
 
Antine
St Pr St Elfenlicht
 
Elfchen III
   
E. St. Gondola
Ster Prest Fedora 
 
Keur Pref Prest Tanja