Sakiro M DWB

Ruuna, syntynyt: 1.5.2003 Tanska, tuotu 2008, sk 164cm, Myyty Johanna Nättiselle v.2010

Sakiro on 5-vuotiaana Tanskasta tuotu kaunis rautias tähtipää ruuna, jolla on tahdikas ja matkaa voittava käynti, hyvä ravi ja iso miellyttävä laukka.
Sakiroa on treenattu tavoitteellisesti kouluratsastuksessa ja se on nyt helppo A - vaativa B –tasolla, mutta sen mieli sykkii kuitenkin enemmän esteille. Sakiro hyppää innolla, suurella sydämmellä ja hyvällä tekniikalla. Kokemusta on kertynyt reilun metrin radoista, yksittäisenä isommistakin esteistä kuten myös hyppäämisestä vieraissa paikoissa. Irtohypytyksessä Sakiro suoriutuu tällä hetkellä hyvin erilaisista 130cm esteistä, ja on tähän asti  hypännyt maksimissaan 150cm okseria sekä 140x140cm trippeliä ilman ongelmia. Se ei kiellä juuri koskaan ja tiputtaakin vain erittäin harvoin, sillä se pidä puomeihin koskettamisesta. Sakiro ei aristele erikoisesteitä ja pitkän laukan ansiosta pituusesteet eivät tuota sille ongelmia.

Luonteeltaan Sakiro on melko huomaamaton ja se viihtyy hyvin  yksinään, mutta tykkää myös leikkiä muiden ruunien kanssa. Sakiro on erittäin kiltti- ja helppohoitoinen, kengitys ym.  tallitoimet sujuvat mutkatta.

i. Sam Sam DWB

Houston KWPN
 
Belisar
Ciola
Endora KWPN
 
Zandigo
Andora
e. Coket Kignaes DWB
 
Pele Kignaes
 
Schwalbenflug Trak.
Petula Hann.
May-Blit
 
May Serif
Blita