Riverbank Sanrose FWB "Sani"

Tamma, syntynyt: 7.5.2008 Suomi,  172 cm, täysiverisyysaste 37,11%.

Sanrose on palkittu Savijärven tamma- ja varsanäyttelyssä I-palkinnolla 30.9.08. Näyttelytodistus
Kasvattajapäivillä 2011 Sanrose palkittiin toisella palkinnoilla pistein 38 ja arvosanoin 98777.
Sanrose kantakirjattiin FWB-kantakirjaan I-palkinnolla pistein 89788 European Breeding Event2013-näyttelyssä.

Sanrose on suurisilmäinen pitkäjalkainen ja erittäin isolaukkainen kaunis ruunikkotamma, jolla on piirto ja 3 sukkaa ja se on luonteentaan kiltti ja pieniegoinen. Tammalla on kolme hienoa askellajia ja rakenteeltaan se on jalo ja korrekti. 
Sanrose on menestynyt hyvin esimmäisenä kilpailukautenaan 2013 vain vuoden ratsastuksen jälkeen:  Askellajihevosten Laatuarvostelussa se sijoittui 3. sijalle ollen paras FWB-hevonen.  Se myös sijoittui varsomisesta huolimatta ikäluokkansa parhaimistoon ollen 5-vuotiaiden championaatissa sijalla 4. Askellajiarvioinneissa Sanrose on saanut parhaimmillaan 9,0 käynnistä, laukasta ja ratsastettavuudesta sekä  7,9 ravista ja 8,5 yleisvaikutelmasta.

Ulkomuodoltaan ja askellajeiltaan se on kuin isänsä Sancisco:n kopio. Sancisco on Sandro Hitin pojista kilpaurheilussa menestynein; se oli Saksan menestynein 7-vuotias kouluhevonen 2008 ja se on kilpaillut myös GP-tasolla ja on tunnettu erinomaisista ratsastettavuudestaan (arvosana 9,75), hyvistä askellajeistaan ,erinomaisesta tyypistään ja kokoamiskyvystään, jotka se kiistatta periyttää myös jälkeläisilleen. Sanciscon emän isä on huippuhevosia periyttävä Rohdimant.  FN breeding evaluation dressage index 2010: Sancisco 160 (arvosteluvarmuus 87).

Sanrosen emä on erittäin hyviä varsoja jättynyt, Hollannissa ja Suomessa sekä koulu- että esteratsastuksessa kilpaillut I-palk. KTK-tamma, Best In Show Pukurosa. Pukurosalle on myönnetty jälkeläisnäytön perusteella jalostusarvokirjain AB.

Sanrose varsoi 06/2012 todella kauniin ja jalon mustan tammavarsan Riverbank FurstBallerina orista Furstenball. Sanrose jatkaa nyt ratsun uraansa ainakin toistaiseksi.

Hintaluokka pyydettäessä, röntgenluokka I. Nähtävänä Saksassa.

 
Sandro Song
Loretta
 Rosenfee
 
Fauna
   
Concorde Holst (vid) (1, 2, 3)
Mia
Kurosa 
 
Urosa