Riverbank Tiffany FWB

Tamma, syntynyt: 20.6.2011 Suomi, tulee n. 167 cm.

Tiffany palkittiin RJL:n Show-näyttelyssä Ypäjällä 17.8.2007 I-palkinnolla.
European Breeding Event Finland:n näyttelyssä Tiffany sai arvostelut: Pitkäjalkainen hyvä tyyppi, suurilinjainen korrekti rakenne, ilmeikäs pää, hyvämuotoinen kaunis kaula, hyväasentoinen lapa, pitkä säkä, vahva takaosa, luisu lautanen. Käynti irtonaista, ravi energistä, lennokasta ja matkaavoittavaa, laukka matkaavoittavaa ja tasapanoista. Liikkuu elastisesti ja urheilullisesti ravissa ja laukassa, hieno kevyt laukka, aktiivinen takaosa ja hyvät etujalkojen liikkeet, hyvä swung. 
Sipoon näyttelyssä 2013 Tiffany palkittiin II-palkinnolla pistein 88698 yht 39 p. Boen Kyvyt Esiin karsinnassa 2013 Tiffany sai koko tilaisuuden korkeimmat askellajipisteet, 8,23, mutta ei paikkaa finaaliin huonon valmistelun vuoksi. Vuoteen 2014 valmistauduttiin paremmin ja tamma suoritti tiensä filaaliin tällä kertaa, jonne se ei kuitenkaan osallistu tiineytensä vuoksi.
Tiffany on jo sisäänratsastettu ja 25:lla ratsastuskerralla tamma kilpaili Nuorten Hevosten Festifaalien yhteydessä järjestetyssä 3-vuotiaiden askellajiluokassa saavuttaen ylivoimaisen voiton keskiarvolla 82,8% saaden 9,0 laukasta ja yleisvaikutelmasta ratsuttajansa William Matthew:n kanssa.

Tiffanyn isä  L'Espoir (Lord Loxley - Warkant) ks. videosai ratsastuskokeestaan Tanskan historian korkeimmat 944 (max 1000): luonne 10, ratsastettavuus 9,5, käynti 9,5, ravi 9,5, laukka 10.

Tiffanyn emä Riverbank Rosey on nuori ratsunuraa aloitteleva neitokainen, joka on joka tilanteessa erittäin järkevä. Rosey kvaalautui 2-vuotiaiden KE-askellajifinaaliin arvosanoilla käynti 8,5, ravi 8,0, laukka 7,4, mekaniikka ja kyky kantaa itsensä 8,2,  hyppytekniikka ja kyky 8,7, luonne 9,0.
Tiffany emän emä on erittäin hyviä varsoja jättänyt, itsekin kilpaillut, I palk. KTK tamma, Best In Show Pukurosa

Tiffanyn emän isä, hyvistä askellajeistaan ja ratsastettavuudestaan tunnettu Damsey, on kilpaillut hyvällä menestyksellä nuorten hevosten luokissa Saksassa ja on nyt St Georg-tasolla. Oriin suvussa virtaa isänsä Dressage Royal:n kautta legendaariset Grand Prix periyttäjäorit Donnerhall ja Rubinstein I. Damseyn emän isä on dual ori Ritual , joka on kilpaillut esteratsastuksen lisäksi myös Intermediaire-tasolla kouluratsastuksessa.

Tästä tammasta toivomme varsaa vuodelle 2015 oriista Barroso (Bordeaux - Saros XX).


Röntgenluokka I, hinta
luokka pyydettäessä.

i. L'Espoir
OLD

 
Weltlady
Werenice
 
Gilty

e. Riverbank Rosey
FWB (suku)

   
Ria Grande
 
Kurosa  pref

Tiffany

Tiffany Tiffany Tiffany Tiffany Tiffany Tiffany Tiffany