Säännölliset kurssit


 • William Matthew:n valmennukset jatkuvat säännöllisesti kuukausittain yleensä kuun 3:.lla viikolla.
  Edistyneempien hevosten lisäksi myös sisäänratsastettaville ja nuorille hevosille sekä ongelmahevosille.    Lisätietoa kursseista>>
  William Matthew on australialainen kouluratsastaja, joka työskentelee Saksassa McLean Reitsport:lla ja on työskennellyt myös muualla Euroopassa viime vuosina. Hän edustaa maataan kansainvälisellä tasolla nuorissa ratsastajissa, ja ensimmäinen GP-startti on jo takana hyvällä menestyksellä. Kisauransa lisäksi William on sisäänratsastanut hevosia useille menestyville kilparatsastajille kuten Hayley Beresfrod (austraalialainen olympiaratsastaja), Vicky Thompson-Winfield (englantilainen olympiaratsastaja) suomalaiset GP -tason ratsastajat  Henri Ruoste, Alexandra Malmström ja Annu Meller mukaanlukien. William työskentelee mielellään myös kasvattajien kanssa auttaen ja opastaen jo ennen tulevan ratsun ensitaipaleella

 • Marjo Vainikka valmentaa säännöllisesti pääkaupunkiseudulla ja luoteisella Uudellamaalla mm Vantaalla, Tuusulassa, Nurmijärvellä, Karkkilassa, Vihdissä, Veikkolassa, Espoossa sekä Helsingissä Tuomarinkylässä. Sekä myös ajoissa ja erikseen sovittaessa myös muuallakin, jos osallistujia on usempi samalla kertaa.
 

Srl:n kuntotesti ratsastajille (laatinut UKK-istuutti)  ja fysioterapeutin laatima ratsastajakohtainen kehittämisohjelma, hinta yht 150 € sis alv 24%.
Ukk-instituutin  Suomen ratsastajain liitolle laatimassa 12-osaisessa testissä mitataan ratsastajan motorista kuntoa, staattista ja dymaanmista tasapainoa, nivelten liikkuvuutta ja pehmyskudosten venyvyyttä, lihasvoimaa sekä kestävyyttä. Kehitimme testiä edelleen Lajivalmentajakoulutuksessa Vierumäellä. 
Testin jälkeen fysioterapeutti laatii henkilökohtaisille kehittämiskohdille lyhyehkön ja kevyen harjoitusohjelman, joka läpivienti on kestoltaan 20-30min. Varaa tilaisuuteen aikaa 2-3 h, testi järjestetään mikäli osanottajia on vähintään 5. Kerää oma ryhmä.


Tietoa valmennustapahtumista

 • Valmennustapahtumat jatkuvat säännöllisesti. Oman kotivalmentajan on toivottavaa tulla seuraamaan valmennusta.
 • Maneesimaksu 15€/hevonen.
 • Tarkemmat  tiedot kulloisenkin kurssin pitopaikoista löydät kurssitiedotteesta. 
 • Pystymme auttamaan  majoitusjärjestelyissä tarvittaessa.
 • Ilmoittautumiset mielellään sähköpostitse: info(at)riverbankhorses.com tai facebookissa tapahtuman kautta.
 • Lisätietoja yhteyshenkilöltä tai
  040-513 2118 / Marjo Vainikka.

 Menneitä  tapahtumia